tirsdag, oktober 07, 2008

September

Jeg er vidst kommet lidt bagud med historiefortællingen, så her er, hvad der er sket den sidste måneds tid. I sidste uge var vi på strandtur med de unge fra menigheden (vi var ca. 30 i alt), hvor vi badede, grillede, spillede bold og kongespil. Det var ret blæsende, men høj solskin og en hyggelig eftermiddag. Siden sidst har vi også haft besøg af volontørerne fra Jerusalem. Den weekend tog vi på fredagstur til Tabor, Gideon-kilden og nationalparken Gan Haslosha, som var som et ferieparadis med store naturlige pools! Vores chaffør Josef grillede for os og det smagte helt fantastisk! Han og hans familie kom også forbi i går aftes, hvor vi grillede igen. Han er virkelig den bedste grillmester! Om lørdagen tog vi på vandretur med volontørerne til Yehudia, et meget klippet og frodigt område med vandfald og pools -så vi hoppede i badetøjet endnu engang. Ugen efter tog vi til Golanhøjderne og bjerget Gamla og sidst på dagen gik vi ned af Arbel, hvor der var store klippehuler. Sidste fredagstur gik til Tabgha, Nimrod og Hermon-bjerget. Denne dag faldt den første regn i Tiberias siden marts. Vandstanden i Genesareth Sø er faldet med 2 m, så der er stærkt brug for vand her.
Vores undervisning kører stadig med skiftende undervisere fra uge til uge, og så har Benjamin Mills været og fortælle om de jødiske højtider og fester. Det er meget spændende at høre om - især fordi de fleste fester foregår her i efterårsmånederne. Vi har allerede fejret Rosh Hashana (jødisk nytår) og i denne uge er der Yom Kippur og næste uge Sukkot (Løvhyttefest). Daniel Yahav har været på besøg igen og fortalt om ægteskabet. Han er altså bare interessant at høre på! Det var vidst det væsentligste at fortælle for nu;)


1 kommentar:

Miri sagde ...

Hej Rikke.
Det lyder bare fedt - er lidt misundelig.. Vil så gerne til Israel. Hvornår er det egentlig du kommer hjem igen? Du husker vel at tage nogle billeder, som vi kan se når du kommer hjem?
Kh Miriam.